Ця політика конфіденційності діє для всього веб-сайту pinkytone.com.ua (далі в тексті – Сайт).

Яку інформацію ми збираємо і як використовуємо

Нам можуть знадобитися такі дані:

  • При реєстрації облікового запису (далі – акаунт) на сайті ми просимо Вас повідомити свою адресу електронної пошти і обрати пароль, який зберігається у нашій базі даних в зашифрованому вигляді – ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій акаунт ви можете отримати і редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій акаунт з сайту, зв’язавшись з нами.
  • При оформленні замовлення на Сайті користувач вказує прізвище, ім’я, адресу електронної пошти, контактний телефон, адресу доставки товару і дає згоду на використання зазначеної інформації, її обробку та зберігання, постачальниками і компаніями, які здійснюють доставку замовлення. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов’язань перед вами.
  • Не вважається порушенням зобов’язань розголошення зазначеної інформації про користувача відповідно до обґрунтованих вимог закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених угод і прийнятих Сайтом відповідно до них зобов’язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також з метою реклами. Згода користувача висловлюється в зазначенні ним інформації у відповідних полях при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за інформацію, розміщену Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.
  • Файли cookie – коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп’ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищити якість послуг, що надаються Компанією: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувача тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки.
  • Інформація про відвідування – при доступі до нашого сайту через браузер, додаток або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення наші сервери автоматично записують і передають певну інформацію з метою виконання угод, договорів. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреси, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або акаунт.
  • Повідомлення – коли ви відправляєте нам повідомлення (по електронній пошті або іншим способом (вайбер чи телеграм), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При передачі або отриманні повідомлення ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв’язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв’язку з Вами з питань нашої роботи може використовуватися Ваша адреса електронної пошти і номер контактного телефону.

Розсилки та інформаційні повідомлення:

  • При реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилки рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції, розіграші та інші заходи Сайту.
  • Ви можете відписатися від розсилки в будь-який момент. Для цього потрібно перейти за відповідним посиланням в листі або написати в службу підтримки.
  • Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та / або повідомлення на номер телефону, зазначені вами при реєстрації або в особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть бути надані у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладені до замовлень клієнтів і доставлені на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок.

Перед використанням інформації з іншою метою, що буде вказано при її зборі, ми попросимо у Вас дозвіл на таке використання.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення про надання права сайту на повне використання своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

  • Переглядати особисту інформацію, яка зберігається в його акаунті і керувати нею в Особистому кабінеті.
  • Заборонити в браузері приймання всіх файлів cookie або налаштувати оповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби сайту можуть працювати не цілком коректно.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов’язані з діяльністю сайту:

  • Для обробки третіми сторонами Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам відповідно до наших інструкцій, політикою конфіденційності та інших вимог безпеки.
  • На вимогу законодавства Сайт дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної користувачами інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує цю інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, в рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайства, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту прав Компанії.

Компанія не несе відповідальності за достовірність інформації, зазначеної Користувачем на Сайті інформації, її відповідність документам ідентифікації особистості.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб уберегти Сайт і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, які зберігаються у нас. До цих заходів відносяться, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі наших служб;
  • постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи забезпечення фізичної безпеки;
  • надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам сайту, яким необхідно володіти цією інформацією для здійснення виконуваних операцій. Невиконання цими особами договірних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності веде до санкцій, включаючи звільнення та кримінальне переслідування.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

У Вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті. Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках на прохання змінити персональні дані ми можемо попросити користувача підтвердити свою особистість і інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.
Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які ставлять під загрозу конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять непотрібні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).
У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість вносити в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не вимагає від нас значних зусиль.
У зв’язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до тих пір, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

Компанія дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних і доступу до них.
Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.
Якщо ми отримали офіційну скаргу у письмовій формі, вважаємо своїм обов’язком зв’язатися з користувачем, який надіслав скаргу, щодо його претензії і вирішити питання або усунути проблему в найкоротший термін.

Згода на обробку персональних даних

Цим документом я висловлюю свою згоду на здійснення сайтом, з усіма персональними даними, зазначеними мною при реєстрації, а також тими, що вказані в “Особистому кабінеті”, наступних дій: збір, накопичення, реєстрація, зберігання, зміна, оновлення, використання і розширення (поширення, реалізація, передача), знищення (далі – обробка).

Обробка персональних даних може здійснюватися на паперовому та / або електронному носіях з можливим використанням змішаної обробки: автоматизованої і неавтоматизованої.

Метою збору і обробки персональних даних є організація відправлення на мою адресу спеціальних пропозицій, інформації про нові товари, послуги та рекламні акції, інші дії, в рамках своєї діяльності, а також виконання Сайтом своїх обов’язків переді мною, як покупцем товарів і / або послуг.

Я згоден з тим, що Сайт може передавати мої персональні дані третім особам, якщо така передача необхідна для виконання своїх обов’язків переді мною, як покупцем товарів і / або послуг, а також при обробці персональних даних.

Я підтверджую свою згоду з усім вищезазначеним, а також зобов’язуюся дотримуватися правил Політики конфіденційності і угоди.

Сайт залишає за собою право змінювати правила Політики конфіденційності і Правил користування на свій розсуд.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з поміткою в темі листа «Персональні дані».